Over mij

Mijn naam is Twan, een CMD student met een focus op visual design. Momenteel ben ik opzoek naar een afstudeeropdracht.

Gemotiveerd, sociaal, leergierig en een hard werkende controlfreak met een passie voor design. Zo zou ik mezelf in het kort omschrijven. In 2014 ben ik afgestudeerd als mediavormgever aan het SintLucas in Eindhoven. Hier ben ik heel praktisch opgeleid en lag de nadruk vooral op programmakennis, front-end development en een klein stukje design. Tijdens mijn huidige studie kreeg ik de kans om opnieuw kennis te maken met een aantal aspecten uit het vak. Tegenwoordig ligt mijn focus erg op visual design. Hierin ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen. Andere hobbies en interesses van mijn zijn o.a. koken, mode en technologie.

Werkervaring

 

Mirabeau
Junior Visual Designer
Aug 2016 - heden
www.mirabeau.nl

Webs.nl
Stagiair Front-end Development
Sept 2013 - Jan 2014
www.webs.nl

Bestpoint B.V
Stagiair Design/Development
Jan 2013 - Jun 2013
www.bestpoint.nl

 

Studies

 

Avans CMD, Den Bosch
Communication & Media Design
HBO 2014 - heden
http://www.avans.nl

Sint Lucas, Eindhoven
Interactief vormgever
MBO 2010 - 2014
www.sintlucas.nl

Heerbeeck College, Best
Middelbaar Onderwijs
MAVO 2006 - 2010
www.heerbeeck.nl/

 

Vaardigheden

 

Tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design heb ik op vele gebieden basisvaardigheden opgedaan. Programma's zoals de Adobe suite, Sketch en dergelijke programma's hebben weinig geheimen voor me. Maar ook heb ik geleerd om te werken met bijvoorbeeld Arduino en Processing, kan ik goed uit de weg met een lasersnijder en ben ik een kei in HTML & CSS.

Mijn passie ligt echter toch bij design. Of dit nu digitaal is of print. Hier ligt de afgelopen tijd mijn focus op en probeer me hierin verder te ontwikkelen.